0493 - 69 47 26

Home

MT Gassystemen is de specialist voor installatie van medische en technisch gassystemen.

MT Gassystemen ontwerpt, installeert, en onderhoudt uw installaties voor medische en technische gassen. Van de cryogene tank tot aan de flowmeters bij de patiënt.

Exclusief dealer voor Nederland van Medicop appendages en apparatuur

Wij zijn Benelux agent voor Thames Cryogenis Ltd. - voor installatie en onderhoud van vacuüm geïsoleerd leidingwerk (VIP).

Van idee tot realisatie

Door onze jarenlange ervaring, eigen tekenkamer, eigen engineering en het werken met goed opgeleide en gecertificeerde monteurs kunnen wij u in het gehele traject van dienst zijn.

Onze werkwijze in kernwoorden:

  • Werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen 
    We werken volgens NEN-EN-ISO 7396-1, de hoogste kwaliteitsnormen voor pijpleiding systemen voor gecomprimeerde medische gassen en vacuüm.
  • Klantgerichte, maatwerk aanpak
    Onze specialisten zijn deskundig, verantwoordelijk en no-nonsense. We zijn flexibel en snel in staat in te spelen op een veranderende vraag.
  • Brede dienstverlening
    U kunt bij ons terecht voor het beoordelen van het bestek tot de volledige technische installatie van medische en technisch gassystemen.

MT Gassystemen is een adviserende partner, met verstand van zaken die u graag van dienst is met advies over en het uitvoeren van installatietechnische werkzaamheden.